Cookie- och Sekretesspolicy
DJI OSMO+

Nästan som en drönare

En av världens ledande tillverkare av kameradrönare, DJI, har presenterat DJI OSMO+ som är en handhållen kamera med inbyggd kardansk upphängning. Den nya modellen har till och med inbyggd zoom.

  • 29.08.2016

Det är inte ens ett år sedan drönartillverkaren DJI lanserade den handhållna kameran OSMO som man kan använda till att för hand spela in videoklipp som är lika glidande som drönarinspelningar.

Detta låter sig göras genom att enheten har en inbyggd kardansk upphängning och bildstabilisering som har konstruerats på samma sätt som hos kameradrönarna.

Nu är OSMO+ också ute, och för första gången har en kamera av den här typen även inbyggd zoom.

Precis som med föregångaren använder man med DJI OSMO+ sin mobiltelefon som skärm. Den monteras i en anpassningsbar och robust hållare som kan vinklas efter behov.

Bra på slow motion

DJI OSMO+ har 3,5x zoom som täcker brännviddsområdet 22-77 mm. Den största bländaren vid vidvinkelinställning är F2.8, medan den är F5.3 på den längsta teleinställningen.

Kameran kan till och med spela in video i 4K med 30 bilder i sekunden eller i Full HD med 100 bilder per sekund, vilket är perfekt för slow motion-inspelningar. DJI OSMO+ kan dessutom ta stillbilder med en upplösning på 12,0 megapixel.

Kameran kontrolleras via gratisappen DJI Go som finns till både Android och iOS. Förutom att spela in video och ta stillbilder kan du även använda OSMO+ för att göra timelapse-inspelningar i rörelse, så kallad hyperlapse.

Priset förväntas hamna omkring 7500 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss