Cookie- och Sekretesspolicy

Kamera med resfeber

Samsung revolutionerar resefotograferingens konst med hjälp av ny teknik.

  • 11.01.2012

I och med annonseringen av den nya modellen WB850F utmanar Samsung på allvar konkurrenterna när det gäller lätta zoomkameror med inbyggt wi-fi. Här får man 21x optisk zoom, så att man nu kan komma riktigt nära de avlägsna bergen i horisonten och fånga detaljerna i en upplösning på 16,2 megapixel. Den nya Smart wi-fi-tekniken gör det lätt att dela och spara bilder, oavsett var i världen man befinner sig. Bara det finns ett wi-fi-nät kan man skicka sina bilder direkt via mejl eller ladda upp dem till sociala medier som Facebook eller Picasa.

Under resans gång är det möjligt att använda gps och funktionen Live Landmark för att hämta lokala kartor och hitta information om sevärdheter med bara en knapptryckning. Samtidigt sparar man bilder trådlöst med hjälp av den speciella funktionen Autobackup, så att man slipper krångla med sladdar. Resevideorna spelar man in i Full HD i en upplösning på 1080p, och om man vill ta ett gruppfoto av vännerna kan man föreviga dem med funktionen Live Panorama, vilket bara kräver att man håller ner utlösarknappen och panorerar med kameran.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss