Cookie- och Sekretesspolicy
Panasonic SDR-S7

Panasonic SDR-S7

Här har vi äntligen en videokamera som är så liten att den utan problem ryms i en kavajficka eller i en stor hand. Det öppnar nya möjligheter att spela in roliga och spontana bilder, och video kvaliteten är imponerande hög.

  • 30.10.2008

Markedet for videokameraer har stagnert i årevis, men nå kommer det en bølge av små, smarte kameraer som kanskje kan få fart på veksten igjen.

Panasonic SDRS7 er usedvanlig lite, og det er uvanlig enkelt å bruke. Med en lengde på bare 7,6 cm kan det fint ligge i en hul hånd. Alle kan til og med forstå og bruke det. Vri innstillingshjulet over på det røde kameraikonet for å ta opp og over på det grønne Play-ikonet for å se resultatet. Til slutt velger man Off . Mer behøver man ikke vite om betjeningen.

Skal det være avansert, kan man velge i den engelskspråklige menyen om opptakene skal være i det tradisjonelle 4:3-formatet eller i 16:9 tilsvarende bredformatet på en flatskjerm. Stort mer er det ikke å bekymre seg over. Video tas opp i tradisjonell tvoppløsning uten mulighet for HD. Opptakene lagres på SDkort, og vi brente dvd-er uten problemer med programmene Windows Movie Maker og Adobe Premiere Elements.

Läs hela testen i DIGITAL FOTO nr. 16/2008

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss