Cookie- och Sekretesspolicy

Nischkamera med extrem ljuskänslighet

Med Canons nya specialkamera, ME20F-SH, kan du spela in video i färg och Full HD under natten. Den har nämligen om natten. Den har nämligen iso som går upp till inte mindre än fyra miljoner.

  • 04.08.2015

Spela in djur under natten, använd den till övervakning eller sikta mot stjärnorna.

Det är några av de användningsområden som Canons nylanserade kompakta videokamera, ME20F-SH, med sin extremt ljuskänsliga bildsensor som går upp till ett iso-värde på fyra miljoner, lämpar sig särskilt väl för.

I dag får man som utgångspunkt använda infraröd belysning om man vill spela in video i mörker utan vare sig naturligt ljus eller konstljus. Det ger som bekant svartvita inspelningar, men med Canons nya videokamera har du nu möjlighet att spela in i nästan fullständigt mörker både i färg och i Full HD-kvalitet.

ME20F-SH har en 35 mm fullformatssensor på 2,26 megapixel som enligt Canon inte bara har en otroligt hög ljuskänslighet, utan även reducerar digitalt brus till ett minimum.

Videokameran har som en inbyggd möjlighet att man kan montera den permanent på en plats under en period, så att speciella projekt och evenemang kan dokumenteras. Alla funktioner kan dessutom övervakas och styras via fjärrkontroll.

Läs mer om CANON ME20F-SH här

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss