Cookie- och Sekretesspolicy
Fujifilm Finepix XP170

Fujifilm gör undervattenskamera trådlös

Med nya Fujifilm Finepix XP170 kan du fotografera under vattnet och skicka bilderna trådlöst till din smarttelefon så snart du har kommit upp till ytan igen.

  • 11.05.2012

Nu inför sommaren är det drag i lanseringarna av robusta och vattentäta kameror, och Fujifilm sparar inte på krutet. Du har just lanserat Finepix XP170, som liksom många av konkurrenterna klarar att komma ner tio meter under vattenytan, kan tappas från två meters höjd och funkar även i tio minusgrader. Men i den här kameran finns det också inbyggt wi-fi.

Det innebär att man skan skicka bilderna direkt till en smarttelefon eller pekdator och sedan lägga ut dem på exempelvis Facebook. Det enda som krävs är att man installerar gratisappen Fujifilm Photo Receiver, som finns för Android och iOS. För att överföra bilderna trycker man bara på en knapp på kamerans ovansida.

Objektivet har 5x zoom, vilket motsvarar 28&ndash140 mm, och det finns bildstabilisering på cmos-sensorn, som har 14,0 miljoner pixlar.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss