Cookie- och Sekretesspolicy

Fotografera på skidsemestern utan att åka vilse

Om du tänker köpa en tålig kamera till skidresan eller dyksemestern vid varmare breddgrader har Panasonic en fräsch nyhet. Lumix DMC-FT3 har till och med inbyggd gps, kompass, höjdmätare och barometer.

  • 25.01.2011

En vädertålig kamera som står emot lite av varje är bra att ha när man är på en aktiv semester. Lumix DMC-FT3 är en ny modell från Panasonic i denna kategori. Kameran klarar temperaturer ner till -10 grader, kan ta bilder under vattnet ner till 12 meters djup samt överlever ett fall från två meters höjd.

Den kompakta kameran finns i fräscha färger och har en upplösning på 12,1 megapixlar. Den optiska zoomen på 4,6x täcker omfånget 28-128 mm. Kameran har dessutom inbyggd gps, och överraskande nog har den även kompass, höjdmätare och barometer. Det är alltså en perfekt modell för alla som älskar friluftsliv.

Panasonic Lumix DMC-FT3 kan spela in video i Full HD och är utrustad med Panasonics speciella 3D-funktion för stillbilder. Detta robusta vidunder väntas dyka upp i butikerna i mars. Priset är inte fastställt.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss