Cookie- och Sekretesspolicy

X-T1 nu i silver

Fujifilm har lanserat en ny version av vädertåliga X-T1.

  • 11.09.2014

Fujilfilm gör sig redo för Photokina på allvar med ännu en ny modell. Denna gång är det systemkameran X-T1 Graphite Silver. Kameran har en stor elektronisk OLED-sökare och en APS-C X-Trans cmos II-sensor med en upplösning på 16,3 megapixel samt blixtsnabb autofokus.

Den silverfärgade X-T1 har flera identiska funktioner som den nylanserade X100T. Bland annat en högre slutarhastighet på 1/32 000 sekund med elektronisk slutare, möjlighet att simulera filmeffekten Classic Chrome och en speciell live view-funktion för alla filmeffekter. X-T1 har en beläggning med flera lager som enligt tillverkaren ska ge en extra snygg finish.

Både den silverfärgade och den svarta versionen av kameran får en firmwareuppdatering i december, som kommer att medföra en rad förbättringar. Bland dessa finns möjligheten att välja autofokus-område med fyrvägsknappen och alternativ för att anpassa funktionerna i Q-menyn så att de passar till användaren. Man får även möjlighet att välja fyra hastigheter för videoinspelningar, till exempel 50, 25, och 24 bilder per sekund. X-T1 Graphite Silver kommer att kosta 12 999 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss