Cookie- och Sekretesspolicy

Sony-frestelser till lågpris

Nyheterna Alpha37 och NEX-F3 bjuder bland annat på bättre video och skärmar samt smarta funktioner. De avlöser de billigaste modellerna i Sonys två kamerasystem.

  • 17.05.2012

Det japanska företaget håller fast vid den genomskinliga spegeln i nyheten Alpha37, som ersätter Alpha35. Upplösningen är fortfarande 16,2 megapixel, och kameran tar sju bilder per sekund och har smarta funktioner som Sweep Panorama.

Men nu får man också en snabb autofokus när man spelar in video, och den elektroniska sökaren har en upplösning på 480 000 punkter och en täckning på 100 procent. Skärmens upplösning är 230 000 punkter och går att vinkla. Dessutom kan man få hjälp att ta porträttbilder med Auto Portrait Framing, och ISO går nu från 100 och ända upp till 16 000.

Den andra nyheten är systemkameran NEX-F3, som ersätter NEX-C3. Jämfört med föregångarn bjuds det på Tracking Focus, så att man lättare får skarpa bilder av rörliga motiv. Man kan dessutom skapa effekter med Picture Effects och se dem direkt på skärmen, som har en upplösning på 921 000 punkter. Skärmen är vridbar, och det finns inbyggd blixt. Det rekommenderade priset för bägge kamerorna ligger på 5 900 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss