Cookie- och Sekretesspolicy

Samsung släpper två nya kameramodeller

På den nya systemkameran i NX-serien är det lätt att göra inställningar via objektivet, och den nya kompakten WB700 har 18x optisk zoom trots det lilla formatet.

  • 04.01.2011

Samsung NX11 är en uppdaterad version av den spegellösa systemkameran NX10 och skiljer sig från föregångaren främst genom nyheten i-Function. Med denna kan man ställa in bland annat slutartid, bländare, vitbalans och ISO direkt på objektivet genom att hålla ner en knapp och samtidigt vrida på en ring. Det kräver naturligtvis speciella objektiv, så NX11 säljs tillsammans med ett 18-55 mm som har funktionen inbyggd. Det finns även två andra objektiv på 20 mm respektive 20-50 mm som har i-Function. Dessutom ska Samsung ha förbättrat greppet på NX11, för att göra det lättare att hålla kameran.

Den andra kameranyheten från Samsung är den kompakta WB700 som har 18x optisk zoom motsvarande 24-432 mm. Upplösningen är 16,0 megapixlar, och man kan fotografera i råformat. Kameran kan spela in video i HD, och en speciell finess är att kameran tar bort störande ljud från mekaniken när man zoomar medan man spelar in video.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss