Cookie- och Sekretesspolicy

Samsung NX3000 är perfekt för selfies

Man behöver inte nöja sig med mobiltelefonen när man ska ta bilder av sig själv. Samsungs nya systemkamera, NX3000, har en stor bildsensor och en praktisk funktion för selfies.

  • 09.05.2014

Samsung är klara med den nya systemkameran NX3000 som har en stor sensor av APS-C-typen, vilket är samma storlek som i de flesta spegelreflexkameror. Därmed är den omkring 13 gånger större än de sensorer som man vanligen hittar i en mobiltelefon, vilket borde ge mycket högre bildkvalitet.

Den nya kameran har dock massor av funktioner som man även hittar i smarttelefoner. Den stora skärmen på tre tum kan vinklas upp, så att den pekar framåt, vilket gör att man kan se sig själv på skärmen när man står framför kameran, och med funktionen Wink Shot behöver man bara blinka åt kameran när man står framför den för att ta en selfie.

Med hjälp av inbyggt wi-fi kan man dela bilder med andra direkt från kameran och skicka dem till smarttelefoner och surfplattor. Du kan också fjärrstyra kameran från mobila enheter.

Kamerans upplösning är på 20,3 megapixel, och den kan ta fem bilder i sekunden. Den levereras med ett nytt objektiv på 16-50 mm med inbyggd motorzoom och bildstabilisering. Det rekommenderade priset är 4500 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss