Cookie- och Sekretesspolicy

Samsung klara med 3D-kamera

Systemkamera i det billigare prisområdet kan både ta bilder och spela in video i tre dimensioner. Och man har inte skurit ner på NX-seriens många bra funktioner.

  • 07.01.2013

Samsung har en rad teveapparater med 3D i sortimentet, och då är det ju lämpligt att man också kan fånga den tredje dimensionen med en systemkamera från tillverkaren. Detta stämmer för nyheten NX300 i kombination med det speciella objektivet NX45 som också precis har lanserats.

Systemkameran NX300 har samma höga upplösning på 20,3 megapixel som de övriga kamerorna i NX-serien, och den har naturligtvis även inbyggd wi-fi. Tack vare bildprocessorn DRIMe IV kan man ta 8,6 bilder i sekunden, och så gör den det alltså även möjligt att fotografera och spela in video i 3D – till och med i Full HD.

Kameran har en vridbar skärm på 3,3 tum av typen amoled med hög kontrast. NX300 har ett rekommenderat pris på 7700 kronor med paketobjektiv, medan det speciella 3D-objektivet går på 4500 kronor. Du kan läsa lite mer om modellerna på engelska här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss