Cookie- och Sekretesspolicy

Leica förbättrar autofokusen i ny kamera

Leica har presenterat kameran Leica TL som är en uppdaterad version av den spegellösa systemkameran T, som bland annat sägs ha en säkrare autofokus.

  • 14.11.2016

Leica TL är namnet på Leicas nya spegellösa systemkamera som är en uppdaterad version av modellen Leica T från 2014. Designen är i princip oförändrad, men man kan nu även välja en särskild titanfärgvariant med en anodiserad finish.

Fotograferar i råformat med dng

Upplösningen är fortfarande på 16,0 megapixel på en APS-C-sensor, men kamerans autofokus sägs nu vara betydligt bättre – inte minst om man fotograferar action med kontinuerlig autofokus. Man kan ta 5,0 bilder i sekunden, ljuskänsligheten är på ISO 100–12 500, och man kan fotografera i det universella råformatet dng.

Nu med inbyggt wifi

Kameran har en tryckkänslig skärm på 3,7 tum, och kameran har en inbyggd blixt. Leica TL har dessutom inbyggt wifi, vilket gör att man kan kontrollera kameran via en app på mobilen. Leica TL kostar uppemot 15 000 kronor utan objektiv. I priset ingår en 90 dagars licens till Adobe Creative Cloud Photography Plan med Photoshop CC och Lightroom.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss