Cookie- och Sekretesspolicy

Fujifilm X-Pro1

Efter det varma mottagandet av Fujifilm X100 är företaget klara med en professionell modell med utbytbart objektiv, och resultatet har blivit en helt unik systemkamera.

  • 24.07.2012

Ladda ner filen här.

Ladda ned hela artikeln och läs mer om Fujifilm X-Pro1.

Ta Fujifilms epokgörande X100 och förse den med utbytbart objektiv. Då har du i stora drag X-Pro1 och därmed en avancerad systemkamera i klass med exempelvis Sony Alpha NEX‑7. Fujifilm understryker med den helt nya X-objektivfattningen att de menar allvar och bjuder redan från början på tre fasta, ljusstarka objektiv på 18, 35 resp. 60 mm. Med en brännviddsförlängning på 1,5x blir det till 28, 50 och 90 mm.

Design, materialval och ergonomi har inspirerats av Leica, men tekniskt är kameran i en klass för sig. Hybridsökaren är en kombinerad optisk och elektronisk sökare som i X100. Man växlar mellan dem på kamerans framsida. Det finns 25 fokuspunkter när man använder den elektroniska sökaren, men antalet ökar till 49 när man använder skärmen som sökare. I bägge fallen är den tyvärr litet långsam. Personer med något svag syn ska tänka på att sökaren inte har någon dioptriinställning.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss