Cookie- och Sekretesspolicy

Europa missar ny Canon EOS-kamera

Canon har presenterat EOS M2 som är en uppdaterad version av den spegellösa systemkameran EOS M. Det finns många användbara finesser i den nya kameran. Tyvärr släpps den bara på den japanska marknaden.

  • 06.12.2013

I juli 2012 lanserade Canon sin första spegellösa systemkamera med det nya serienamnet M. Det nya M-systemet kunde använda både specialtillverkade M-objektiv och Canons spegelreflexobjektiv via en adapter. Efter en längre tids tystnad när det inte har lagts till några nya objektiv har Canon nu lanserat en uppgraderad version av kameran. Nya EOS M2 sägs ha en snabbare autofokus, vilket låter lovande eftersom detta var en av EOS M:s svagheter.

EOS M2 använder samma cmos-sensor som man hittar i spegelreflexkameran EOS 100D. Dessutom finns det nu inbyggt wi-fi. Tyvärr har Canon valt att bara lansera kameran i Japan, så kunder i Europa och Amerika får längta förgäves efter den nya modellen. Enligt Canon satsar de här i högre grad på traditionell spegelreflex, och inte minst EOS 100D som med sin kompakta formgivning och fina specifikationer är Canons främsta vapen i denna prisklass. EOS M säljs även fortsättningsvis på den europeiska marknaden.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss