Cookie- och Sekretesspolicy

Test av Canon EOS 700D

Canon är klara med en ny EOS-modell i den billiga spegelreflex­klassen. Den har bland annat tryckkänslig skärm och nya effektfilter. EOS 700D känns dock igen från förr.

  • 06.08.2013

Ladda ner filen här.

När vi testar en ny EOS-spegelreflex är utmaningen i regel att bestämma i vilken ordning vi ska berätta om alla de spännande nyheterna. Med EOS 700D var det dock inte så svårt. Den nya modellen skiljer sig nämligen mycket lite från sin föregångare, EOS 650D. Den enda verkliga nyheten är att man på EOS 700D kan se resultatet av de kreativa effektfiltren redan vid exponeringen. Med 650D fick man först ta en bild som vanligt och sedan applicera effekten, som kameran därefter sparade i en ny bildfil. Spelar det då någon roll i praktiken? Ja, för när man ser filtrets effekt redan vid exponeringen kan man förbättra bilden genom att använda exponeringskompensationen på ett sätt som inte är möjligt om man applicerar effekten efteråt.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss