Cookie- och Sekretesspolicy

Test av Canon EOS 650D

Den är intill förväxling lik sin föregångare, men den nya EOS:en rymmer spännande möjligheter som tryckkänslig skärm och en ny typ av fokus med tillhörande objektivserie.

  • 18.08.2012

Ladda ner filen här.

Ladda ned hela artikeln och läs mer om Canon EOS 650D.

För många är denna kameraklass insteget från mobiltelefoner och kompaktkameror till seriös fotografering med spegelreflex, och Canon har i många år varit klassens okrönta kung. Men just nu är striden om kronan intensiv. Canon pressas från alla håll. Nikon har klivit upp till 24,1 megapixel, Sony har sina snabba spegelreflexer och systemkamerorna blir ständigt fler och bättre. Så vad gör den regerande kungen. Inte mycket vad gäller upplösningen. I gengäld har 650D en utmärkt HDR-automatik som markant förbättrar kamerans förmåga att hantera motljus och hög kontrast. Dessutom går ISO-värdena nu upp till inte mindre än 25 600 tack vare bildprocessorn, som har uppgraderats till nya Digic 5 och som dessutom gör det möjligt att korrigera kromatisk aberration redan vid exponeringen och uppnå fem bilder per sekund.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss