Cookie- och Sekretesspolicy

Ny programvara till systemkameror från Canon

Uppdateringar ger bland annat snabbare åtkomst till UDMA 7-kort.

  • 31.05.2011

Det är alltid en bra idé att se till att systemkameran alltid är uppdaterad med de senaste programuppdateringarna, i och med att dessa kan åtgärda felaktigheter och förbättra kamerans funktioner.

Det har just kommit två nya programvaruuppdateringar till Canon EOS 5D Mark II och Canon EOS-1D Mark IV som båda ger högre hastighet vid skrivning till och avläsning från UDMA 7-kompatibla CF-kort. Version 2.0.9 till 5D Mark II korrigerar även ett fel där bildstabiliseringen till objektivet inte fungerade om man hade satt användarinställningen C.Fn III-2 til 5: IS start och objektivet inte hade en AF-stoppknapp. Du kan hämta den nya uppdateringen här.

Den nya programvaran till Canon EOS-1D Mark IV korrigerar dessutom ett problem som innebar att man inte kunde spela in video på ett CF-kort med mer än 32 gigabyte om det bara fanns begränsat med utrymme kvar. Den nya versionen 1.10 finns här.

Till sist kom det tidigare i maj en uppdatering till Canon EOS 600D som rättar två fel. Dels har skärmguiden utökats när man ska använda digital zoom till video, och dels uppstår inte längre problem med att datorn ibland inte kände igen kameran när den anslöts via usb. Hämta den nya versionen 1.0.1 här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss