Cookie- och Sekretesspolicy
Canon EOS 5D Mark III

Ny firmware till Canon EOS 5D Mark III

Nu kan du hämta en ny programvara till EOS 5D Mark III, där en rad fel har rättats och där det finns stöd för ett nytt objektiv. Det finns också en ny firmware till Canon EOS 60D.

  • 21.06.2012

Canon har just släppt en ny så kallad firmware – inbyggd programvara – till spegelreflexkamerorna EOS 5D Mark III och EOS 60D. Det är begränsat med nyheter i uppdateringen till EOS 60D, som bara rättar ett fel som kan uppstå på vissa exemplar där serienumret inte har skrivits in rätt i bildernas exif-data. Dessutom rättar version 1.1.1, som uppdateringen heter, vissa fel i de grekiska, italienska och portugisiska menyerna.

Den nya firmwaren till EOS 5D Mark III, version 1.1.3, har litet mer att bjuda på. Den rättar fel som kan ge underexponerade bilder när man använder autogaffling och automatisk belysningsoptimering samt ett problem då skärmens bakgrundsbelysning inte släcks i vissa fall. Dessutom rättas ett fel som gör att kameran inte sätts på om man använder en viss kombination av teleobjektiv och telekonverter.

Det finns också några rättelser i bland annat de svenska och norska menyerna, och så stöder firmwaren det nya objektivet Canon EF 40mm F2.8 STM, som kommer ut senare denna månad. Man kan själv installera uppdateringarna via minneskortet. Kom bara ihåg att kamerans batteri ska vara fulladdat. Du kan hämta uppdateringarna här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss