Cookie- och Sekretesspolicy

Nikon D4

Vid en första anblick är Nikons nya D4 den gamla D3S intill förväxling lik, men ta inte miste – det är en enastående kamera som har kryddats med en uppsjö av små och stora förbättringar. Det är till exempel världens första spegelreflexkamera som kombinerar ansiktsigenkänning med snabb autofokus.

  • 22.07.2012

Ladda ner filen här.

Ladda ned hela artikeln och läs mer om Nikon D4.

Detta är Nikons flaggskepp för professionella fotografer och krävande fotoentusiaster som först och främst vill kunna fånga actionmotiven och få bra bilder även i mycket svagt ljus.

Den avlöser D3S, som hade klassens bästa ergonomi, och denna har blivit ännu bättre på nya D4. Ett par styrknappar, en större skärm och en separat videoknapp är de uppenbara förbättringarna. Vikt, storlek och placering av knappar är närmast oförändrade sedan D3S, så fotografer som uppgraderar till D4 kommer att känna sig hemma från dag ett. Undantaget är att knappen för inställning av ljusmätning på sidan av sökaren är borta. Nikons proffskameror har haft den just där i över 50 år.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss