Cookie- och Sekretesspolicy
EOS 600D

Canon lanserar EOS 600D

Den tresiffriga systemkameraserien får nu vridbar skärm och möjlighet till trådlös blixtutlösning. Och man kan göra färdigredigerade filmer direkt i kameran.

  • 07.02.2011

Canon har i dag släppt nyheten om nya EOS 600D, som har begåvats med ett flertal funktioner från den större modellen EOS 60D. Det betyder bland annat att lcd-skärmen på 3,0 tum nu är vridbar, så att man kan använda den även när man håller kameran över huvudet eller nere vid marken.

Man kan spela in video i Full HD, och med den nya funktionen Video Snapshot kan man göra små filmklipp på två, fyra eller åtta sekunder. Klippen sparas i ett speciellt album, och kameran sätter automatiskt samman dem till en färdig film. Man kan även lägga på ett musikspår direkt i kameran.

EOS 600D Back

Kameran kan kommunicera trådlöst med Canons Speedlite-blixtar, och om man köper en av de nya blixtarna, Speedlite 320EX eller 270 EX II, kan man använda blixtens speciella utlösarknapp, vilket gör att man kan hålla blixten i handen och ta bilder på avstånd utan att använda kablar.

Upplösningen i EOS 600D är 18,0 megapixlar, och man kan ta 3,7 bilder i sekunden Kameran säljs i paket, där man kan välja mellan två nya objektiv som båda har brännvidden 18-55 mm. Det ena har inbyggd bildstabilisering, men inte det andra.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss