Cookie- och Sekretesspolicy
Sony Cyber-shot DSC-T700

Slut på slutna ögen

Alla fotografer vet hur irriterande det är när personen man ska fotografera råkar blunda precis när bilden tas. Enligt Sony slipper man detta problem med den nya Cybershot-kameran DSC-T700.

  • 21.10.2008

Tillverkaren kallar den nya funktionen för Antiblink-teknik. Vid porträttfotografering ser funktionen till att kameran tar två bilder i snabb följd. Bilderna analyseras sedan automatiskt, och bilder där porträttpersonen blundar kasseras omedelbart.

Sony Cyber-shot DSC-T700

Kameran kostar 3 600 kronor, har en upplösning på 10,1 megapixlar och är utrustad med en mycket snabb bildprocessor, som gör det möjligt att ta bilder under svåra ljusförhållanden. Cyber-shot DSC-T700 har dessutom hela fyra gigabyte inbyggt minne, vilket innebär att man kan spara upp till 40 000 bilder.

Cyber-shot DSC-T700 har också alla de automatiska funktioner som numera är standard i mer avancerade kompaktkameror, till exempel ansiktssökning, som i det här fallet även kan upptäcka om det är barn eller vuxna som fotograferas. Sony har dessutom kompletterat med leendeavkänning.

Sony Cyber-shot DSC-T700

Med känsla för motiv

Den intelligenta motivigenkänningsfunktionen kan identifiera fler motiv än tidigare. Funktionen gör att kameran automatiskt anpassar tagningen till exempelvis porträtt, landskap eller makrofotografering.

Man styr alla funktionerna via den tryckkänsliga skärmen som är på hela 3,5 tum. Med hjälp av en särskild kabel, som säljs som tillbehör, kan man visa bildspel med musik på en HD-tv.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss