Cookie- och Sekretesspolicy

Se fram emot de här nya kamerorna

Två mässor i början av det nya året kommer ytterst sannolikt att bjuda på en rad nya kameror. Vi har tagit en tur i ryktessvängen och hittat det mest intressanta skvallret.

  • 26.12.2015

Nu börjar det dra ihop sig för spännande kameranyheter. Den 6 januari öppnar den stora elektronikmässan CES i Las Vegas, och i slutet av februari brakar mässan CP+ loss i Yokohama i Japan. De här två mässorna har tidigare bjudit på stora kameranyheter, och för närvarande florerar det massor av rykten. Här har vi samlat några av de intressantaste.

Enligt SonyAlphaRumors är Sony på gång med en avlösare till Alpha99. De har dock inte några upplysningar om specifikationer, men den befintliga modellen är en spegelreflexkamera med halvgenomskinlig spegel och fullformatssensor, och den är toppmodellen bland den här typen av kameror.

43 Rumors anser att det finns goda chanser för en Olympus PEN-F som är en mindre spegellös systemkamera, och som sägs ha en inbyggd elektronisk sökare.

Nikon har redan tillkännagett att de är på väg med proffskameran D5, och på sistone har det även läckt bilder som enligt uppgift ska föreställa den nya kameran. Vi hoppas att de officiella specifikationerna släpps på CES-mässan. Nikon Rumors har rykten om 20 megapixel och 153 fokuspunkter. De har även rykten om en ny kompaktkamera med stor sensor för entusiasterna.

Canon är möjligen på väg med en avlösare till den lilla spegelreflexkameran EOS 100D som vid det här laget nästan har tre år på nacken. De tips som CanonWatch har fått tyder på 24,0 megapixel och 19 fokuspunkter. Vi räknar också med en avlösare till proffskameran EOS-1D X, så att sportfotograferna kan få ta med sig ny utrustning till EM i fotboll och OS. EOS 70D har nu funnits på marknaden i två och ett halvt år, så vi förväntar oss också en 80D under 2016, men vi tror att den inte lanseras förrän framåt sommaren.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss