Cookie- och Sekretesspolicy

Polaroid är redo för nutiden

Legendariska Polaroid är klara med en ny så kallad instant camera, anpassad för den digitala tidsåldern. Kameran bjuder på 14,0 megapixlar och inbyggd skrivare.

  • 14.11.2011

Polaroid lanserade sin första instant camera redan 1948 och revolutionerade sättet att fotografera. Med denna kamera kunde man för första gången ta ögonblicksbilder och strax därefter få ut dem ur kameran på papper. Polaroid Z340 plockar upp tråden och tar på allvar Polaroid-kameran in i den digitala fotovärlden.

Kameran bjuder på 14,0 megapixlars upplösning och har en inbyggd ZINK-skrivare som skriver ut genom att värma upp små kristaller i papperet. Det ska ge en utskriftskvalitet med klara, mättade färger, och papperets yta är dessutom vatten- och smutsavvisande. Den har en skärm på 2,7 tum, där man kan se bilderna innan man skriver ut dem, och det är möjligt att utföra enklare bildbehandling.

Precis som de klassiska Polaroid-kamerorna är Z340 kompakt och mobil, så att man alltid kan ta snabba bilder när man är på språng. När kameran är fullt laddad klarar den att exponera och skriva ut upp till 25 bilder i storleken 7,62 x 10,16 cm. Kameran går att köpa på bl.a. www.polaroid.com och kostar omkring 2 500 kronor inklusive avgifter och frakt. Ett paket med 30 ark papper går löst på cirka 200 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss