Cookie- och Sekretesspolicy

Gör din iPhone snabbare på tio sekunder

Smart trick frigör minne och kan sätta fart på telefonen.

  • 09.12.2015

Även en ny och kraftfull iPhone kan kännas långsam när den har fyllts med appar, musik och bilder. Det går dock att frigöra minne så att du slipper dras med en telefon där det tar flera sekunder att starta en app.

Det är inte Apple själva som har avslöjat följande trick utan en av många lojala Apple-fans, Marc Forrest. På grund av detta kan det låta som en av internets många vandringssägner och skrönor, men vi har testat på ett par telefoner av äldre modell och de har fått ett märkbart lyft - utan att vi stänger av några appar.

Så här gör du
Håll ner av/på-knappen på din iPhone tills meddelandet som att telefonen kan stängas av visas. Håll nu ner Home-knappen i några sekunder tills telefonen hoppar tillbaka till appöversikten. Det räcker för att göra telefonen snabbare.

Det gör inte telefonen snabbare än någonsin tidigare eftersom IOS redan i sig självt är bra på att administrera telefonens minne. Om du tycker att telefonen kämpar med hastigheten, skadar det i varje fall inte att försöka för att testa om det ger din telefon lite extra fart.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss