Cookie- och Sekretesspolicy
Lenovo Hasselblad Moto Z

Fäst en Hasselblad på Moto Z

Lenovo och Hasselblad har möjligtvis ett samarbete på gång med en Hasselblad-kamera som kan fästas på Lenovos Moto Z-mobil.

  • 15.08.2016

Det florerar just nu heta rykten om att Lenovo och Hasselblad håller på att utveckla en Hasselblad-kamera som man ska kunna klicka fast på Lenovos Moto Z-mobil.


Nya Moto Z är redan från början konstruerad för att kunna förses med extrautrustning, som exempelvis högtalare från JBL, en projektor eller ett extra batteripaket.

När mobilen nyligen presenterades avslöjade Lenovos tekniker även möjligheten att klicka fast en kamera på baksidan, och nu har en kinesisk webbplats släppt bilder av en Moto Z med en Hasselblad-kamera monterad.

Specifikationerna på bilden skvallrar om en optisk zoom på 10x, en Zenon-blixt och möjlighet att fotografera i råformat.

Än så länge har vare sig Lenovo eller Hasselblad kommenterat ryktena, så vi får rusta oss med tålamod och en liten nypa salt tills vi får närmare besked.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss