Cookie- och Sekretesspolicy

Xperia Z3+ är en ny toppmodell från Sony

Sony är klara med ett nytt flaggskepp bland sina smarttelefoner, och på Xperia Z3+ har bland annat frontkameran förbättrats.

  • 28.05.2015

På Sonys nya toppmodell Xperia Z3+ har framför allt frontkameran uppgraderats. Tidigare var upplösningen på 2,2 megapixel, men den har nu ökat till 5,0 megapixel. Frontkameran har ett objektiv som motsvarar 25 mm, så den har en relativt kraftig vidvinkel som kan fånga flera personer i en selfie.

Huvudkameran på telefonens baksida har 20,7 megapixel och en stor bildsensor som matchar den sensor som sitter i många kompaktkameror. Iso-värdena kan komma ända upp till 12 800, och objektivets ljusstyrka är på F2.0, så att man har fler möjligheter i svagt ljus. Även här motsvarar brännvidden 25 mm.

Frontkameran spelar in video i Full HD, medan huvudkameran kan spela in i 4K, och båda kamerorna har bildstabilisering under videoinspelningar.

Telefonen har en Full HD-skärm på 5,2 tum och har utrustats med en ny åttakärnig processor med 64 bitar. Som de tidigare modellerna i Z-serien är Z3+ dessutom vatten- och dammtät, så den klarar att följa med ner på 1,5 meters djup.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss