Cookie- och Sekretesspolicy

Smarttelefon med inbyggd ringblixt

Google är klara med Nexus 6 som är deras senaste smarttelefon. Upplösningen är hög, och överraskande nog har den en inbyggd ringblixt.

  • 16.10.2014

Den senaste smarttelefonen från Google heter Nexus 6. Den är försedd med det helt nya operativsystemet Android 5.0 Lollipop och en kamera med intressanta specifikationer. Som det mest iögonfallande kan nämnas att kameran nu får hjälp av en ringblixt som sägs ge en jämnare belysning, så att man undviker fula slagskuggor. Kamerans upplösning är på 13,0 megapixel och objektivet har en fin ljusstyrka på F2.0 samt optisk bildstabilisering.

Google har tidigare utvecklat telefoner i samarbete med HTC, LG och Samsung, men denna gång är det Motorola. Designmässigt hamnar Nexux 6 också nära Motorolas Moto X-telefon. Skärmen är på 6,0 tum och har en upplösning på 2560 x 1440 punkter. Processorn är av typen Quad core Krait 450 CPU 2,7 GHz. Google Nexus 6 finns med en kapacitet på antingen 32 eller 64 gigabyte i färgerna Midnight Blue och Cloud White.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss