Cookie- och Sekretesspolicy

Kameramobil till den blöta sensommaren

Samsung är färdiga med en vattentät smarttelefon som tål det mesta. Med Galaxy Xcover kan du nämligen ta bilder och uppdatera Facebook i strilande regn.

  • 17.08.2011

Nu behöver du inte oroa dig för din telefon i sensommaren lynniga väder. Samsung Galaxy Xcover står nämligen emot både vatten, snö och damm. Telefonen har en tryckkänslig skärm på 3,65 tum och den använder operativsystemet Android 2.3.

Den nya kameramobilen är så robust och vattentät att den kan ligga i vatten på en meters djup i upp till 30 minuter utan att ta skada. Galaxy Xcover klarar dessutom stötar tack vare skärmens glas som är fyra till fem gånger så startk tom vanligt glas. Galaxy Xcover skyddas mot fukt och damm genom ett tätslutande plastomslag.

Telefonens kamera har en upplösning på 3,0 megapixlar och den har en inbyggd led-blixt, så att man även kan ta bilder i mörker. Galaxy Xcover har dessutom alla funktioner som man förväntar sig av en modern smarttelefon. Det rekommenderade priset ligger på 2800 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss