Cookie- och Sekretesspolicy

Häftig kamerazoom på ny smarttelefon

Med nya Samsung Galaxy K zoom kan du täcka allt från vidvinkel till tele och ändå ha kameramobilen med i fickan. Den har även optisk bildstabilisering.

  • 29.04.2014

Få kan mäta sig med Samsung när det handlar om att integrera kameror och smarttelefoner till attraktiva produkter. Splitternya Galaxy K zoom har hela 10x optisk zoom som täcker omfånget från vidvinkel på 24 mm och ut på en hygglig telebrännvidd på 240 mm. Trots detta är den bara 16,6 till 20,2 mm tjock, beroende på var du mäter den.

Men frestelserna för fotografen tar inte slut där. Den nya kameramobilen har nämligen även optisk bildstabilisering samt en upplösning på 20,7 megapixel från en bakgrundsbelyst cmos-bildsensor. Iso går upp till 3200, och kameran har en inbyggd Xenon-blixt.

Galaxy K zoom lockar även med möjligheten att ställa in fokus och exponering oberoende av varandra, och kameradelen kommer med möjligheten att använda följefokus på besvärliga motiv.

Skärmen är på 4,8 tum med en upplösning på 1280 x 720 pixlar, och operativsystemet är Android 4.4, även kallat Kitkat. Det rekommenderade priset är 4700 kronor, och den kommer ut i butikerna under loppet av juni.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss