Cookie- och Sekretesspolicy
The Pocket Square Digital Camera

Med kameran i nyckelringen

The Pocket Square Digital Camera är en kul liten kamera från Japan som både kan ta stillbilder och spela in video. Det extremt kompakta formatet gör att du alltid kan ha en kamera till hands.

  • 27.01.2011

Den kompakta kameran utmärker sig genom det kvadratiska bildformatet, som får en att associera till klassiska 6 x 6-kameror. Objektivet har fast fokus, bländare F3.1 och en brännvidd på 39,5 mm, medan slutartiden är 1/50 sekund. Man behöver alltså inte lägga tid på att göra kamerainställningar. Det är bara att skjuta från höften.

Detta är på alla sätt en retrokamera. Den kan ställas in på vanlig fotografering eller makro, och man kan välja mellan olika filter som Vivid Yellow, Noise och Monochrome. Video spelas in utan ljud med åtta bilder i sekunden, något smalfilmsnostalgikerna säkert jublar över.

Kameran har ett inbyggt minne på 64 megabyte och tar MicroSD-kort. Stillbilder sparas i jpeg-format med en måttlig upplösning på 1,5 megapixlar. Video spelas in i avi-format. På kamerans baksida finns en liten skärm där man kan avläsa antalet tagna bilder.

Priset för minikameran är cirka 750 kronor, och den kan köpas här: http://photojojo.com/store/awesomeness/pocket-square/

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss