Cookie- och Sekretesspolicy

Världens första vädertätade superzoom

Vädret behöver inte hindra dig om du har nya Finepix S1 från Fujifilm i händerna. Du kan till och med sitta inne i stugvärmen medan kameran jobbar ute i naturens element.

  • 07.01.2014

Nya Fujifilm Finepix S1 är den första kameran av superzoomtyp som har blivit väderförseglad, så att den klarar regn och damm. Kompaktkameran har 70 tätningar som gör att du kan fortsätta fotografera när många andra måste ge upp.

Tack vare wi-fi kan du till och med sätta upp kameran och söka skydd från vädret, varifrån du kan fjärrstyra kameran från en smarttelefon. Du kan även använda zoomfunktionen med mera på håll.

Och detta blir det användning av, för S1 har ett objektiv med hela 50x zoom motsvarande 24-1200 mm. Ljusstyrkan går från F2.8 på vidvinkel till F5.6 på starkaste tele, och objektivet har inbyggd bildstabilisering.

Upplösningen är på 15,9 megapixel, och man kan använda både hel- och halvautomatiska programsamt fotografera i råformat.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss