Cookie- och Sekretesspolicy
Samsung SH100

Trådlöst nätverk i kameran

Samsungs nya SH100 kan överföra bilderna trådlöst till en dator, tv eller mobiltelefon. Du kan även använda mobiltelefonen som live-view-fjärrkontroll.

  • 02.03.2011

Kompaktkameror får fler och fler funktioner, och Samsungs nya SH100 är inget undantag. Förutom geotaggning och video i HD-kvalitet får du även inbyggt trådlöst nätverk.

Det gör att du kan ställa kameran bredvid datorn, telefonen eller tv:n och överföra bilder utan kablar. Du kan också överföra bilder till andra kameror med inbyggt Wi-Fi.

Men det verkligt smarta är att du kan använda din Samsung Galaxy som fjärrkontroll. Här kan du låta mobilens skärm visa en live-view-bild av det som kameran ser, och du kan även ta bilden med mobilen. Det här är en funktion som är praktisk att använda när man tar gruppbilder, självporträtt, makrobilder och bilder från en rad andra situationer. I juni kommer det en app till alla andra mobiler som har Android 2.2 och till Iphone 4 med iOS version 4.3 eller senare.

Samsung SH100 har 14,2 megapixlar och 5x optisk zoom. Den har ett rekommenderat pris på 2000 kronor och finns i färgerna svart, silver och rött.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss