Cookie- och Sekretesspolicy

Test av Panasonic Lumix DMC-TZ30

Med 20x optisk zoom, inbyggd gps och möjlighet att spela in video i Full HD är Panasonic Lumix DMC-TZ30 en sollar kandidat för den som är på jakt efter en kamera till semestern.

  • 19.09.2012

Ladda ner filen här.

Ladda ned hela artikeln och läs mer om Panasonic Lumix DMC-TZ30.

Panasonic förstår att kombinera snygg design med både användarvänlighet och fotoglädje. TZ30 är ännu ett säkert bevis på att företaget tillverkar några av de bästa resekamerorna på marknaden. TZ30 har inbyggd gps, som automatiskt registrerar var man befinner sig och skriver in information om land och stad i bildernas metadata. Om man överför en rad kartor från den medföljande cd:n till ett SD-kort och sedan lagrar informationen i kamerans inbyggda minne kan man också se namnet på områden och sevärdheter man fotograferar.

En annan klar fördel med kameran är den tryckkänsliga skärmen på 3,0 tum, som är skarp och tydlig. Skärmens upplösning är 460 000 punkter, och med bara några fingertryckningar kan man snabbt zooma, välja fokuspunkt och fotografera med hjälp av skärmen. Det är extremt lätt. Stort beröm till Panasonic för den här fina finessen.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss