Cookie- och Sekretesspolicy

Test av Nikon COOLPIX P330

Nikons fickvänligaste modell i P-serien kan nu fotografera i råformat, och den lätta kameran imponerar med ett ljusstarkt objektiv och många manuella alternativ. Bildkvaliteten är också utmärkt.

  • 05.08.2013

Ladda ner filen här.

Coolpix P330 hör till den växande grupp av kompaktkameror med avancerade funktioner och manuella möjligheter som tilltalar alla entusiaster. Kameran ersätter P310, och precis som Coolpix P7700 och A kan den fotografera i råformat. Det saknade vi hos föregångaren. Designen ligger storleksmässigt i linje med t.ex. Canon Powershot S110. Även om kameran är liten är ergonomin fin med bra stödpunkter, och magnesiumlegeringen gör P330 tämligen lätt. Lcd-skärmen är inte tryckkänslig. I stället är kameran försedd med en programratt och direkta funktionsknappar. Det gäller bland annat den programmerbara Fn-knappen där man bl.a. kan styra iso. Det går snabbt, och som spegelreflexanvändare känner man sig hemma. En fin detalj är att man kan visa live-histogram och stödlinjer på skärmen. Menyn är lättöverskådlig.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss