Cookie- och Sekretesspolicy

Test av avancerade kompaktkameror

Även den mest brinnande entusiast önskar sig i vissa situationer en liten och diskret kamera med bra bildkvalitet och alla inställningsmöjligheter. vi har testat sju modeller, och de bästa ger imponerande fina bilder och videor.

  • 07.01.2013

Ladda ner filen här.

Den avancerade kompaktkameran har alltid varit en intressant kameratyp för entusiaster som brukar använda en spegelreflexkamera men som också behöver en lätt och diskret kamera. Det kan vara till semestern, söndagspromenaden, släktträffen eller diskreta reportagebilder i kameraskygga miljöer. Den ska inte bara kunna ta bra bilder i jpeg- och råformat, utan måste också ha de inställningsmöjligheter som krävs för att man ska kunna göra det bästa av motiven. Dessutom anser fler och fler att det är ett plus om kameran kan spela in fina videosnuttar i Full HD.

De avancerade kompaktkamerorna har dock varit tvungna att återuppfinna sig själva. Sedan de lanserades har de kompakta systemkamerorna blivit bättre, och vissa av dem har till och med kommit ner i ett format där de utgör ett reellt alternativ till just kompaktkameran.

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss