Cookie- och Sekretesspolicy

Supertunn kamera för stilmedvetna

Bland Panasonics nyheter på CES-mässan i Las Vegas finns de två kamerorna Lumix DMC-FP5 och DMC-FP7, två extermt tunna modeller med mycket elegant utformning.

  • 07.01.2011

Som så många andra kameramärken har Panasonic sparat en massa spännande produkter för lansering på den årliga elektronikmässan CES i Las Vegas. Två av dem är systermodellerna Lumix DMC-FP5 och DMC-FP7.

Båda är ytterst tunna och har ett integrerat objektiv med 4x optisk zoom. Den större modellen har en upplösning på 16,1 megapixlar och en pekskärm på 3,5 tum, medan den mindre har 14,1 megapixlar och en pekskärm på 3,0 tum.

Både FP5 och FP7 kan spela in video i HD-kvalitet och är utrustade med bildstabilisering, intelligent ISO-kontroll och motividentifiering. Dessutom kan man ladda upp bilder och videoklipp direkt till Facebook och Youtube. Modellerna finns i fräscha färger som blått, svart, silver, vitt, rosa och guld. Priserna är inte bestämda.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss