Cookie- och Sekretesspolicy

Snabb Nikon 1 J4 i glada färger

Nikon är klara med kameran Nikon 1 J4 som har ärvt många av de avancerade funktionerna från toppmodellen Nikon 1 V3.

  • 10.04.2014

I och med lanseringen av Nikon 1 J4 är Nikon nu klara med en ny modell i 1-serien, som till ett lägre pris erbjuder många av de fiffiga tekniska lösningarna som introducerades med toppmodellen Nikon 1 V3. Den lilla kameran är konstruerad i aluminium och kommer i färgerna vitt, mattsvart, silver och orange. Den har en tryckkänslig skärm på 3,0 tum med en upplösning på 1 037 000 punkter och inbyggt wi-fi. En nyhet är att kameran använder microSD-kort, vilket har gjort det möjligt att minska kamerans mått till 10,0 x 6,0 x 2,9 cm. Kameran väger bara 232 gram.

Nikon 1 J4 har en sensor i CX-format på 18,0 megapixel och har utrustats med hybridfokus. Detta fokussystem har 171 kontrastdetekterande fokuspunkter och 105 fasdetekterande punkter, vilket sägs täcka närmare 100 procent av bildytan. Tillsammans med den snabba Expeed 4A-processorn ger det möjlighet att ta upp till 20 bilder i sekunden med kontinuerlig autofokus. Utan kontinuerlig autofokus når hastigheten upp till 60 bilder per sekund. Kamerans iso-omfång går från 160 till 12 800.

Nikon 1 J4 säljs i paket med det nya objektivet 1 NIKKOR VR 10–30mm F3.5–5.6 PD-ZOOM som är världens första utbytbara objektiv med ett elektroniskt styrt objektivskydd. Kameran säljs utan objektiv for 4790 kronor. Paketet med det nya objektivet kostar 5790 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss