Cookie- och Sekretesspolicy

Smala vårmodeller

I mars välkomnar Sony våren med flera spännande fickkameror som trots ett tunt yttre är fullproppade med den senaste tekniken.

  • 03.02.2012

Sony har just lanserat två nya smidiga kameror, nämligen Cyber-shot WX70 och WX50, som båda är bara 19,1 mm tunna. Bägge kamerorna är utrustade med cmos-sensorn Exmor R och har en upplösning på 16,2 megapixel. De har också den senaste Bionz-processorn Sony, som ska möjliggöra en relativt sett lägre brusnivå i bilderna. Man spelar in videoklipp i Full HD, och det finns inbyggd bildstabilisering, vilket är en fördel när man zoomar in under inspelningens gång.

Kamerorna har 5x optisk zoom, och som en nyhet i Cyber-shot-modellerna får man också tekniken Extra High Sensitivity som gör det lättare att fotografera i dåligt ljus. ISO-värdet går nu upp till 12 800, så man behöver inte aktivera blixten lika ofta som med tidigare modeller. WX50 och WX70 kostar 2 000 respektive 2 300 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss