Cookie- och Sekretesspolicy

Samsung-kamera med mobilt nätverk

Nya Galaxy Camera från Samsung kan i stort sett samma sak som företagets smarttelefon - bortsett från at ringa. Den bjuder t.ex. på en jätteskärm samt antingen 3G eller 4G för dataöverföring.

  • 31.08.2012

Med Samsungs nya Galaxy Camera kommer man nästan inte närmare att smälta samman kameran med mobiltelefonen. Nyheten delar mycket av samma teknik som i företagets smarttelefon Galaxy SIII och har t.ex. en snabb processer, och den har också operativsystemet Android 4.1 och en jätteskärm på 4,8 tum där man styr alla funktionerna. Skärmen är givetvis tryckkänslig.

Men nyskapelserna upphör inte där, för Galaxy Camera har inbyggt mobilt nätverk för antingen 3G eller 4G, så att man alltid har anslutning till Internet. Faktiskt är det bara den bristande möjligheten att ringa till andra som gör att man inte kan låta telefonen stanna hemma. Nyheten har givetvis trådlöst nätverk.

Även kameradelen är välutrustad. Upplösningen är 16,0 megapixel, och det finns en 21x optisk zoom som täcker 23 mm till 481 mm. Funktionen Auto Cloud Backup säkerhetskopierar dina bilder till molnet när de är tagna. Du kan läsa mer om Galaxy Camera här på engelska.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss