Cookie- och Sekretesspolicy

Ny Leica Q med fast objektiv

En innovativ, men ändå klassisk ny kamera från Leica dukar upp med fullformatssensor och fast 28 mm-objektiv för skarpa bilder och snabb hantering.

  • 14.06.2015

Traditionsrika Leica har en ny kamera på marknaden. Leica Q är en kompaktkamera med fullformatssensor, 24 megapixel och ett fast 28 mm-objektiv som har en bländare på F1.7. Detta ska göra kameran snabbjobbad och ge extra skarpa bilder.

Leica Q påminner om Leicas kvalitetsmedvetna M-serie, men har fått högupplöst elektronisk sökare och tryckkänslig skärm. Skärmen är dock inte nödvändig, och kameran kan även styras via traditionella fysiska knappar. Kameran har naturligtvis Autofokus, enligt Leica är den snabbast i sin klass, men Leica Q har även en mekanisk fokusring som kan användas manuellt. Iso går upp till 50 000, och kameran har inbyggt Wi-Fi och NFC.

Om du vill få utlopp för din kreativitet kan du använda dig av Leica Q:s ”digital frame selector” som ger dig bildramar på skärmen som motsvarar till fotografering med en 35 mm eller 50 mm.

Läs mer om Leica Q här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss