Cookie- och Sekretesspolicy

Kompaktkameror med stor sensor

Saknar du en diskret kamera som du alltid kan ha med dig och som ändå levererar en bildkvalitet i nivå med en bra systemkamera eller spegelreflex? Här testar vi de mest avancerade kompaktkamerorna som ger den bästa kvaliteten.

  • 22.07.2014

Ladda ner filen här.

De flesta av oss har en bra kamera som tyvärr är allt annat än diskret, och därför lyckas vi alltför sällan få till de där pangbilderna som vi drömmer om. Det är här som våra testkandidater kommer in i bilden, för de kombinerar ett litet och smidigt format med en bra bildkvalitet, tack vare sina stora sensorer.

Fler och fler använder sin mobiltelefon som kamera, men för den här typen av bilder är den helt enkelt inte tillräckligt bra. För det första är reaktionstiden på både utlösaren och autofokusen för långsam, och för det andra är bildkvaliteten visserligen imponerande med tanke på den minimalistiska kameran, men resultatet faller ändå igenom rent tekniskt sett jämfört med bilder tagna med en riktig kamera.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss