Cookie- och Sekretesspolicy

Kompaktkamera med 3D-teknik

Panasonic Lumix DMC-3D1 bjuder på ett par nyutvecklade tvillingobjektiv som klarar bilder i 3D. Men de ger också andra spännande möjligheter.

  • 14.11.2011

Lumix DMC-3D1 är utrustad med två objektiv som ligger på tvären i det kompakta huset. Enligt Panasonic ger det möjlighet att ta skarpa bilder och video i 3D. Tvillinglinserna går från 25 mm vidvinkel till 100 mm, vilket innebär 4x optisk zoom. Upplösningen för vanliga bilder är 12,0 megapixlar, medan 3D-bilderna får 8,0 megapixlar, och video klaras med 1 920 x 1 080 pixlar. För att skapa HD-video i 3D utnyttjar kameran en teknik där den spelar in med bägge objektiven på en gång.

Det är också möjligt att filma i olika vinklar samtidigt med de två objektiven. På så sätt kan man t.ex. spela in en festlig tilldragelse i helbild med ena optiken, medan man med den andra kan zooma in utvalda personer. Man kan också växla mellan 3D och vanlig 2D-inspelning med hjälp av en knapp på baksidan. Här hittar man också en stor, tryckkänslig skärm på 3,5 tum.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss