Cookie- och Sekretesspolicy

Kompakta läckerheter från Canon

De nya modellerna bjuder på både trådlöst nätverk, gps och en ny extremkamera för de tuffa fotograferna.

  • 07.02.2012

Canon har i dag lanserat en rad nya Ixus- och Powershot-modeller. Till de mest intressanta hör Ixus 510 HS, som har inbyggt trådlöst nätverk genom vilket du enkelt och elegant kan överföra bilderna och t.ex. dela dem med någon som har en smarttelefon. Kameran har också en stor 3,2-tums tryckkänslig skärm, som du bara behöver trycka på för att fokusera och ta bilden. Ixus 510 HS har 12x optisk zoom och en upplösning på 10,1 megapixel. Den kostar 3 600 kronor.

En annan intressant nyhet är SX260 HS, som trots sina kompakta mått har 20x optisk zoom och som täcker omfånget 25 mm till 500 mm. Kameran har inbyggd gps och avancerad bildstabilisering som optimeras efter motivet. SX260 HS har en upplösning på 12,1 megapixel och den nya bildprocessorn Digic 5. Det rekommenderade priset är 3 400 kronor.

Canon är sent omsider också klara med en ny version av sin extremkamera. Powershot D20 är vattentät ner till tio meter, klarar fall från halvannan meters höjd och fungerar till och med i tio graders kyla. Den är i övrigt helt dammskyddad. D20 har 5x optisk zoom, som går från 28 mm till 140 mm, och den har inbyggd gps samt en stor skärm på 3,0 tum. Upplösningen är 12,1 megapixel och priset 3 500 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss