Cookie- och Sekretesspolicy

Festkamera för småslantar

Tack vare priset som ligger under 750 kronor kan man köpa några exemplar av nya Nikon Coolpix L31 och låta gästerna fotografera fritt med dem under sitt stora kalas. Trots det låga priset har kameran både optisk zoom och hög upplösning.

  • 14.01.2015

En gång i tiden var de så kallade engångskamerorna populära att ha liggande på festbordet, så att gästerna själva kunde hjälpa till att föreviga det stora kalaset. Nu har kompaktkamerorna blivit så pass billiga att de kan ta över den rollen – med fördelen att de kan både återanvändas och ta betydligt bättre bilder.

Nikon har nyligen lanserat nya Coolpix L31 som har ett rekommenderat pris på endast 749 kronor. Man kan alltså förvänta sig att den blir ännu billigare ute i butiken. Och då får man ändå 5x optisk zoom som täcker området från vidvinkel på 26 mm till kort tele på 130 mm.

Kameran har också inbyggd blixt, vilket kan vara bra när ljuset blir svagt framåt småtimmarna, och upplösningen på 16,0 megapixel är klart godkänd. Man kan till och med spela in video i HD-kvalitet, och så kan kameran känna igen motiven, så att även fotografiska gröngölingar kan plåta loss och bidra till feststämningen.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss