Cookie- och Sekretesspolicy

Klar för safari

D-LUX 4 är Leicas första kompaktkamera, som har utkommit i en speciell Safariversion i bara 6 000 exemplar. Tidigare i år kom även M8 med den olivgröna looken, och nu väljer Leica att upprepa succén

  • 17.09.2009

Den medföljande kameraväskan är gjort av ett särskilt vattenavvisande material och rymmer utöver själva kameran tillbehör som blixt och minneskort. I fotoväskan hittar man också ett mindre fack med en regnkappa i nylon som kan dras över kameran som skydd i dåligt väder.

Kamerans speciallack är enligt tillverkaren motståndskraftig mot smuts och damm, vilket är en fördel för i synnerhet naturfotografen. D-LUX 4 Safari har en upplösning på 10,0 mexapixlar och ett Leica Summicron-objektiv som täcker omfånget 24–60 mm.

Kamerans meny ser ut precis som hos M8, medan lcd-skärmen på D-LUX 4 är på 3,0 tum och har en upplösning på 460 000 punkter. Priset för en D-LUX 4 i nya Safari-versionen ligger på 9 995 kronor

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss