Cookie- och Sekretesspolicy
Samsung DV300F

Kameran backar upp dina bilder

Samsung är klara med en ny modell i sin serie av kompaktkameror med två skärmar, och nyheten har en fiffig funktion som säkrar dina bilder mot datorhaveri.

  • 06.01.2012

Vi har tidigare sett fickkameror från Samsung med två skärmar, men nya DV300F är den första som också har inbyggt wi-fi. Det innebär att man kan skicka bilder i ett mejl direkt från kameran eller lägga upp dem på tjänster som Flickr, Picasa Web Album eller Facebook så snart man kommer åt sitt trådlösa nätverk. DV300F kan också automatiskt säkra bilderna mot datorhaveri och liknande genom att lägga dem på Microsofts backuptjänst Skydrive, där man får 25 gigabyte gratis och kan visa sina bilder för andra. Dessutom överförs bilderna automatiskt och trådlöst till datorn.

Har man en Iphone eller Android-telefon kan man via en app fjärrstyra kameran trådlöst via wi-fi-funktionen. Skärmen på kamerans framsida är på 1,5 tum, och på den kan de man fotograferar se hur de tar sig ut innan man trycker på utlösarknappen. Skärmen är också till stor hjälp när man tar självporträtt. Kamerans upplösning är 16,0 megapixel, och den har 5x optisk zoom, vilket motsvarar 25&endash;125 mm.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss