Cookie- och Sekretesspolicy

Hög upplösning i fickformat

Med Sony Cybershot DSC-WX200 har man ökat upplösningen rejält, även om kameran är liten och lätt får plats i fickan. Dessutom har den ett jättstort zoomområde och inbyggt wi-fi.

  • 11.01.2013

Cybershot DSC-WX200 är en ny, fiffig fickkamera från Sony som är en intressant liten resekamera om man vill ha hög upplösning men inte kan bära med sig den stora utrustningen. Kamerans upplösning är nämligen på hela 18,2 megapixel och den har 10x zoom som täcker området 25-250 mm. Bildstabiliseringen sägs också vara förbättrad.

Den snygga kameran är på 9,2 x 5,2 x 2,2 cm, och den väger 121 gram. Den har inbyggt wi-fi, så att man snabbt kan överföra bilder till sin smarttelefon och sedan skicka dem vidare till t.ex. Facebook eller Instagram. Det ingår ett stort urval av kreativa effekter och en användbar funktion för att åstadkomma snygga panoramabilder. En fiffig funktion för motivigenkänning ska dessutom ge välexponerade bilder oavsett om man fotograferar porträtt eller landskap. DSC-WX200 finns i färgerna silver och svart. Priset är 2300 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss