Cookie- och Sekretesspolicy

Grundligt test av Canon G1 X

Vi har nu haft möjlighet att genomföra ett grundligare test av Canons nya kompakta superkamera Powershot G1 och kan här lyfta på täckelset för ett litet urval av testbilder tagna under olika ljusförhållanden. Du kan se bilderna i originalupplösning.

  • 24.01.2012

Canons hyllade G-serie har hamnat litet i skuggan av de många spegellösa systemkamerorna när det gäller bildkvaliteten. Med G1 X har Canon ökat sensorstorleken rejält och lanserat en kamera som på allvar ska konkurrera med exempelvis Micro Four Thirds. Vi har redan haft möjlighet att testa kameran, och i DIGITAL FOTO för alla nr 4/2012 kan du läsa den grundliga recensionen. Vi tycker dock inte att du ska behöva vänta på att få se några av testbilderna, utan presenterar dem redan nu.

Bilderna nedan är tagna under olika ljusförhållanden med varierande ISO-inställning, brännvidd och bländare. Det bör ge dig en god bild av vad G1 X kan prestera. Klicka på bilderna om du vill se dem i originalupplösning. Alla är tagna i jpeg.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss