Cookie- och Sekretesspolicy
Canon EOS 5D Mark III

Första intrycket av vårt test av 5D Mark III

Under fredagsmorgonen släppte Canon sin nya EOS 5D Mark III, och vi är den första tidningen i Norden som redan håller på att testa den grundligt. Recensionen publiceras i DIGITAL FOTO för alla nr 6 om en månad, men du får ett litet smakprov redan nu.

  • 02.03.2012

Canon EOS 5D Mark III är en kamera som både proffs och entusiaster länge har sett fram emot, och efter morgonens lansering finns det verkligen något att glädjas över när kameran kommer in i butikerna i slutet av mars. Vi jobbar just nu för högtryck med att undersöka alla kamerans starka och svaga sidor, och vi kan bland annat avslöja att ergonomin har förbättrats betydligt jämfört med föregångaren 5D Mark II. Man har verkligen brytt sig om detaljerna, och knappar och vädertätningar har bara blivit bättre.

Detsamma kan vi säga om sökaren, som visar 100 procent av bildutsnittet. Den har blivit klarare och tydligare i den nya kameran. Dessutom är vi förtjusta i det avancerade autofokussystemet och den nya ljusmätaren med 63 zoner. När det gäller bildkvaliteten ser det också ganska lovande ut. Vi är inte riktigt klara med vår analys än, men det är vi när tidningen utkommer den 3 april.

> Beställ tidningen härTillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss