Cookie- och Sekretesspolicy

Extremkameran har inbyggt wi-fi

Fujifilm är klara med kompaktkameran XP200 som kan överföra bilder trådlöst. Och så står den pall för riktigt hårda smällar.

  • 26.03.2013

Med en stryktålig kamera kan man ta bilder där det annars inte är möjligt att använda spegelreflexkameran. Fujifilms nya XP200 klarar att följa med ner på 15 meters vattendjup, tål fall från två meter samt minus tio graders kyla, och så är den dessutom tätad mot damm.

Kameran har inbyggt wi-fi, så man kan överföra sina bilder på trådlös väg till sin dator, smarttelefon eller surfplatta. Man behöver inte ens vara i närheten av ett trådlöst nätverk för att överföra bilder till surfplattan eller smarttelefonen, utan man kan skapa en direktanslutning med hjälp av en app.

XP200 tar hela tio bilder i sekunden i full upplösning på 16,0 megapixel. Objektivet har 5x optisk zoom, vilket motsvarar 28-140 mm, och bildsensorn, som är en bakbelyst cmos-sensor, har inbyggd bildstabilisering.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss